(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Talokaivo Oy:lle Keravalle
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Haemme pitkäaikaisia tuotantotyöntekijöitä Talokaivo Oy:lle

Työtehtävänäsi on kaivojen ja muiden muovituotteiden valmistus sekä muovituotteiden hitsaus. Rakennusalan kokemus on plussaa, mutta ei välttämätöntä. Tässä työtehtävässä tulet pärjäämään, jos perus työkalut ovat sinulle tuttuja ja asenteesi on rautaa. Tulet saamaan kattavan perehdytyksen työtehtävääsi #asenneratkaisee.

Työt alkavat helmikuussa ja tulet toimimaan pitkäaikaisessa työtehtävässä Keravalla. Töitä tulet tekemään maanantaista perjantaihin kolmessa vuorossa, jotka vaihtuvat vuoroviikoin. Sinulla on mahdollisuus työllistyä tulevaisuudessa myös suoraan Talokaivo Oy:lle. Noudatamme kemianteollisuuden työehtosopimusta. Palkka neuvotellaan henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella.

 

Parhaimmat edellytykset tehtävässä menestymiseen ovat:

  • Oma-aloitteisuus ja tarkkuus
  • Kyky omaksua uusia asioita nopeasti
  • Sujuva suomen kielen taito
  • Kokemus rakennusalan töistä
  • Hyvät vuorovaikutustaidot

Haku päättyy sunnuntaina 23.02.2020. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae tehtävään klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta.

Juha Honkavirta
Rekrytointikoordinaattori

juha.honkavirta@transval.fi