(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä SSAB:lle Lappohjaan
SSAB Europe Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019
SSAB Europe Oy
SSAB Europe Oy on pitkälle erikoistunut, maailmanlaajuisesti toimiva teräsyhtiö, jonka toimintaa ohjaavat läheiset suhteet asiakkaisiin. SSAB kehittää erikoislujia teräksiä ja tarjoaa palveluja, joilla saadaan aikaan suorituskykyisempiä ja kestävämpiä tuotteita.
Toimenkuva
Etsimme SSAB:n Lappohjan tehtaalle tuotantotyöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin. Kyseessä on monipuolinen teknologiateollisuuden tuotantotyö, myös urakkatyönä. Työ on kaksivuorotyötä ja kestää näillä näkymin vuoden 2019 loppuun.

Vi söker till SSAB:s fabrik i Lappvik produktionsarbetare för visstidsanställning. Uppgifterna innehåller månsidiga produktionsarbeten inom teknologibranschen, också ackordsarbete. Arbetet utförs i 2-skift och behovet räcker ända till årets slut.
Odotamme sinulta
Toivomme hakijoilta ammatillista peruskoulutusta metalli-, tuotanto- tai logistiikka-alalta sekä mielellään trukinajotaitoa. Lisäksi aiempi kokemus prosessiteollisuudesta ja vuorotyöstä on etu, mutta ei välttämättömyys.

Vi hoppas du har lämplig utbildning inom metall-, produktion- eller logistikbranschen samt erfarenhet av att köra truck. Tidigare erfarenhet av produktionsarbete och att jobba i skift räknas som fördel.
Muut tiedot
Ole hyvä ja hae heti oheisen linkin kautta ja muista, että hyvin täytetty profiili nopeuttaa hakusi käsittelyä. Haastattelemme jo hakuaikana ja valintoja tehdään sitä mukaan kun sopivia henkilöitä löytyy.

Sök arbetet fast genast via web-länken! En noggrant ifylld ansökningsprofil försnabbar behandladet av din ansökan. Vi fyller jobbet så fort en passliga personer hittats.
Kesto
vuoden 2019 loppuun
Lisätietoja
Minna Peltomaa, minna.peltomaa@vmp.fi, 040 307 5404 (ark. klo 8-10)
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 20.06.2019 mennessä.