(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä SMD-linjalle
ENICS FINLAND OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018
ENICS FINLAND OY
Enics on yksi maailman suurimmista teollisuuselektroniikkaan keskittyneistä elektroniikan valmistuspalveluyrityksistä. Palvelumme käsittää suunnittelun tukemisen, tuotannollistamisen, valmistuksen, materiaalihallinnan ja logistiikan sekä varaosapalvelut. Enicsillä on tehtaita Suomen lisäksi Ruotsissa, Virossa, Sveitsissä, Slovakiassa ja Kiinassa. Lohjan tehtaalla Gunnarlankadulla työskentelee lähes 260 elektroniikan eri alojen ammattilaista.
www.enics.com
Toimenkuva
SMD-linja on elektroniikkateollisuuden tärkeä kokoonpanolinja. Työtä linjalla tehdään kolmessa vuorossa ja työntekijöiden tarve kasvaa koko ajan.

Tehtävään haetaan nyt tekijöitä loppukesän ajaksi, mutta työ jatkuu hyvin todennäköisesti syksyllä. Hyvillä tekijöillä on myös mahdollisuus vakinaistua. Työ alkaa aina heti sopivien tekijän löydyttyä.
Odotamme sinulta
Elektroniikka-alan peruskoulutus on hyvä pohja tähän tehtävään, mutta työstä selviytyy myös kunnon asenteella ja oppimishalulla sekä -kyvyllä. Lisäksi koneet ja laitteet eivät pelota ja sinulla on jo ennestään kokemusta kolmivuorotyöstä tai ainakin ymmärrät sen vaikutuksen.
Muut tiedot
Mikäli sinua kiinnostaa tämä kasvava teollisuuden ala sekä omat työssäkehittymismahdollisuutesi, on tässä sinulle hyvä paikka. Hae tehtävää heti oheisen linkin kautta. Pystymme huomioimaan vain huolellisesti täytetyt hakuprofiilit. Tehtävästä voit kysyä lisää arkipäivisin klo 8-9 välillä.
Kesto
Sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Johanna Harjumäki, Johanna.Harjumaki@vmp.fi, 040 307 5402
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.09.2018 mennessä.