(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä SMD-linjalle
ENICS FINLAND OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018
ENICS FINLAND OY
Enics on yksi maailman suurimmista teollisuuselektroniikkaan keskittyneistä elektroniikan valmistuspalveluyrityksistä. Palvelumme käsittää suunnittelun tukemisen, tuotannollistamisen, valmistuksen, materiaalihallinnan ja logistiikan sekä varaosapalvelut. Enicsillä on tehtaita Suomen lisäksi Ruotsissa, Virossa, Sveitsissä, Slovakiassa ja Kiinassa. Lohjan tehtaalla Gunnarlankadulla työskentelee lähes 260 elektroniikan eri alojen ammattilaista.
www.enics.com
Toimenkuva
Enicsille on tulossa lisää SMD-linjoja tuotantoon, joten myös tekijöiden tarve kasvaa. SMD-linja on elektroniikkateollisuuden tärkeä kokoonpanolinja. Tehtävä on kolmivuorotyötä ja työtä on tarjolla heti ainakin 6 kuukaudeksi. Täma on myös hyvä vakinaistumisen mahdollisuus. Tehtävä alkaa heti sopivien tekijöiden löydyttyä.
Odotamme sinulta
Elektroniikka-alan peruskoulutus on hyvä pohja, mutta työstä selviytyy myös kunnon asenteella ja oppimishalulla sekä -kyvyllä. Lisäksi olet valmis toimimaan koneiden ja laitteiden parissa ja sinulla on ennestään kokemusta kolmivuorotyöstä tai ainakin olet sisäistänyt sen luonteen.
Muut tiedot
Mikäli sinua kiinnostaa tämä kasvava teollisuuden ala sekä omat työssäkehittymismahdollisuutesi, on tämä sinulle hyvä paikka. Hae tehtävää vaikka heti oheisen linkin kautta. Pystymme huomioimaan vain huolellisesti täytetyt hakuprofiilit. Tehtävästä voit kysyä lisää arkipäivisin klo 8-9 välillä.
Kesto
sopimuksen mukaan, vakinaistumisen mahdollisuus
Lisätietoja
Johanna Harjumäki, Johanna.Harjumaki@vmp.fi, 040 307 5402
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.03.2018 mennessä.