Tuotantotyöntekijöitä Sisuwoodille
Henkilöstöpalvelu Heimo

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2020
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.


Haemme asiakkaallemme, juvalaiselle erikoispuusepäntehdas Sisuwoodille 

PUUSEPÄNTEOLLISUUTEEN TYÖNTEKIJÖITÄSisuwood Oy valmistaa ja markkinoi korkealuokkaisia erikoispuusepän kalusteita rakennusteollisuuden eri tarpeisiin, saneeraus- ja uudisrakentamisen kohteisiin. Kaikki kalusteet tehdään mittatilaustyönä laadukkaista materiaaleista vuosikymmenten ammattitaidolla. 

Tule mukaan tekemään laatutyötä hyvässä, reilussa porukassa. Määräaikainen työ kestää vähintään kolme kuukautta, mutta tilauskannasta riippuen yli kesän. Työ on kaksivuorotyötä. Tehtävässä pärjäät, kun omaat sorminäppäryyttä, oikean asenteen ja motivaation sekä aitoa kiinnostusta puualaan. 


Työntekijöitä haetaan tuotannon eri vaiheisiin, joten eduksi katsotaan, jos on aikaisempaa työkokemusta puusepän teollisuudesta ja alan koulutus. 

Olethan oma-aloitteinen ja oppimiskykyinen, joka osaa ottaa myös ohjeita vastaan. Toivomme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta sekä halua osallistua puusepänverstaan eri työvaiheisiin. Osaathan toimia itsenäisesti, mutta tarvittaessa myös ryhmässä.


Jos kiinnostuit paikasta lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Työt alkavat tammikuussa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpalvelu Heimosta, Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1407946
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Juva