Tuotantotyöntekijöitä Satakuntaan
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Oletko jo pitkään tuotannon parissa työskennellyt vai haikeiletko alalle pääsyä? Meillä olisi työtarjous juuri sinulle!

Haemme nyt tuotantotyöntekijöitä asiakkaallemme Satakunnan alueella!

Laita meille hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja työkokemuksestasi. Tässä työssä kokemus katsotaan aina eduksi mutta oikealla asenteella ja tahdolla oppia uutta tulet pääsemään pitkälle!

Työ on 2-vuorotyötä. Työsuhde solmitaan alkuun vuokratyösuhteena, mutta rekrytointi tähtää vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksessä. Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

 

Mitä tarjoamme?

RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelmamme sekä Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla. Olemme työntekijöillemme joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Voit tutustua etuihimme, uratarinoihimme ja meihin työnantajana tarkemmin verkkosivuillamme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuiltamme jo tänään!

Haluamme toimia vallitsevassa koronatilanteessa vastuullisesti ja turvallisesti, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhaastatteluun rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen.

Lisätietoja saa arkisin klo 9-15:

Akseli Uutela, puh: 044 412 4767 tai akseli.uutela@rtkhenkilostopalvelu.fi

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1546397
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Satakunta, Huittinen, Kokemäki, Rauma, Säkylä, Ulvila, Laitila