(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Sastamalaan
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Jackon Finland Oy -konserni on perheyhtiö, joka perustettiin vuonna 1956 Fredrikstadissa, Norjassa. Konsernilla on yli 700 työntekijää kuudessa eri maassa ja 16 eri toimipisteessä. EPS ja XPS -eristemateriaalien, älykkään rakennusjärjestelmän, suojapakkauksien ja EPS -helmiraaka-aineiden avulla yhtiö on saavuttanut vahvan aseman kilpaillulla toimialalla.

Etsimme nyt kolmea kolmea henkilöä Jackonin Pajakadun toimipisteeseen laminointiin sekä käärintä- ja varastointitehtäviin.

Työ sopii sinulle, jos olet työntekijänä tunnollinen sekä tarkka ja sinulta löytyy intoa oppia uutta. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta myös osana tiimiä. Aikaisempi kokemus teollisuuden tuotannon tehtävistä ja trukin ajotaito katsotaan eduksesi. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, kolmen hengen tiiminä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisessa työnkuvassa sekä iloisessa ja avoimessa työilmapiirissä. Saat työhösi kattavan perehdytyksen sekä muun tiimin tuen. Työ on aluksi kahdeksan kuukauden vuokratyösuhde, jonka jälkeen mahdollisuus rekrytoitua asiakkaalle. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään sekä omaa työnkuvaasi että koko valmistusprosessia.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävän viimeinen hakupäivä on 2.2.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Tiina Kolehmainen puh: 040 198 5508