(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Sajakorpi Oy:lle
Sajakorpi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Sajas Group on täysin suomalainen ja perheomisteinen harjakonserni, joka on toiminut markkinoilla yli 70 vuotta. Konserni toimittaa teknisiä harjoja yli 40 maahan. Sajakorpi Oy Ylöjärvellä valmistaa ja myy harjaratkaisut lakaisukoneisiin ja -laitteisiin. Konsernin emoyhtiö Suomen Tekniset Harjat Oy puolestaan valmistaa ja myy teollisuuden harjaratkaisut sekä erikoisharjat. Sajas Group Estonia Virossa sekä Saja GmbH Saksassa palvelevat asiakkaitamme ympäri maailmaa.

Asiakkaan toiminnan kasvaessa ja kehittyessä etsimme asiakkaallemme Sajakorpi Oy:lle kahta TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ Ylöjärven tuotantolaitokselle.

Tuotantotyöntekijänä tehtäviisi kuuluu automaattikoneen käyttäminen, säätäminen ja huoltaminen. Laadunvalvontatehtävät ja tuotteiden pakkaus kuuluvat myös työnkuvaan.

Arvostamme kokemusta teollisuuden tuotantotehtävistä, mutta oikea asenne ja motivaatio ovat silti tärkeimmät ominaisuutesi. Pystyt tekemään työtä itsenäisellä työotteella, tarkasti ja huolellisesti. Olethan taitava työkalujen käyttäjä, ja opit nopeasti uusia työskentelytapoja.

Työskentelytavaltaan tehtävään sopiva tekijä on positiivinen ja omaa hyvän asenteen työtä kohtaan. Työtä tehdään toistaiseksi päivävuorossa, mutta valmius vuorossa työskentelyyn pitää olla. Työskentelypaikkana on tehdasympäristö, jossa pidetään huoli työntekijöiden työturvallisuudesta.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään sekä mahdollisuuden kehittyä joustavan ja mukavan perheyrityksen parissa. Saat taustallesi ammattitoisen ja mukavan tiimin tuen sekä käyttöösi asianmukaiset ja nykyaikaiset työvälineet.

Jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 8.12.2019 mennessä osoitteessa www.adecco.fi. Kerrothan hakemuksessa, mitä tehtävää haet. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Konsultti Tiina Kolehmainen, puh 040 198 5508 tiina.kolehmainen@adecco.fi