Tuotantotyöntekijöitä sähkösoluun Framery Oy:lle
Framery Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2021

Framery on alansa edelläkävijä, joka valmistaa eri kokoisia äänieristettyjä työtiloja. Yritys on yksi Euroopan nopeimmin kasvavia ja haluamme jatkossakin olla paras siinä, mitä teemme. Monet maailman johtavista yrityksistä käyttävät Frameryn tuotteita parantamaan toimitilojaan sekä tukemaan henkilöstönsä hyvinvointia ja onnellisuutta. Onnellisuus on koko Frameryn työkulttuurin perusta, mikä tekee yrityksestä ainutlaatuisen paikan työskennellä. Framery on paljon muutakin kuin vain työpaikka - se on jatkuvaa kehittymistä ja uuden oppimista mahtavien työkavereiden kanssa.

Etsimme motivoitunutta ja tarkkaa sähkötyöturvakortillista tuotantotyöntekijää monipuolisiin tehtäviin osaksi Sarankulmassa työskentelevää Frameryn tuotantotiimiä. Työskentelet pääasiassa sähkökokoonpanon tehtävissä, mutta arvostamme joustavaa asennetta ja halua oppia tarvittaessa myös muita tuotannon tehtäviä.

Sähköosastolla työnkuvaan kuuluu sähkökomponenttien testausta sekä kokoonpanoa. Lisäksi työ sisältää tuotteisiin liittyvää pienkeräilyä. Vaikka tässä tehtävässä tarvitsetkin sähkötyöturvakortin - ei sinun tarvitse olla koulutukseltasi sähköasentaja. Tarvittaessa sähkötyöturvakortti voidaan kouluttaa myös ennen työn alkamista.

Frameryn tuotteiden laatu on ensiluokkaista, joten etsimme työtehtäviin henkilöä, joka kykenee erityiseen huolellisuuteen ja tarkkuuteen myös nopeatempoisessa ja kokonaan seisten tehtävässä työssä. Teollisuuden- tai rakennusalan työkokemuksen katsomme eduksesi. Tärkeintä kuitenkin on, että olet joustava ja hyvällä asenteella varustettu tiimipelaaja, jolta löytyy korkea työmotivaatio ja halu sitoutua tehtävään.

Työt alkavat elokuun aikana. Työtä tehdään yksin tai pareittain työtehtävästä tai työtilanteesta riippuen. Frameryn tuotantotilat tarjoavat viihtyisän, siistin ja nykyaikaisen työympäristön.

Sinut tullaan perehdyttämään tehtäviin ja sinulla on takanasi osaavan tiimin tuki. Frameryllä arvostetaan loistavaa yhteishenkeä ja työtä tehdään hyvällä fiiliksellä, joten nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi tätä motivoitunutta työporukkaa. Frameryllä työntekijöiden hyvinvointia tuetaan erilaisten henkilöstöetujen avulla ja saatkin käyttöösi esimerkiksi henkilöstökahvilan palvelut, kerho- ja saunatilat sekä viikoittaisen liikuntatunnin työajalla.

Työsuhde alkaa toistaiseksi voimassa olevana (VAKITUISENA) vuokratyösuhteena, mutta 6kk
jälkeen työntekijällä on mahdollisuus työllistyä yrityksen omille kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. Tällä hetkellä työtä tehdään päivävuorossa, mutta odotamme hakijalta valmiutta kaksivuorotyöskentelyyn (aamu & ilta). Framery tarjoaa mielenkiintoisen työn innovatiivisten tuotteiden parissa, sekä antaa sinulle hyvät mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena. Mikäli sinä haluat osaksi Frameryn yhteisöä ja olet valmis ottamaan askeleen kohti onnellisempaa työpaikkaa, laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman pian. Hae paikkaa pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä saa Adeccon Tampereen toimistolta Lauri Pelkonen 050 444 4448, lauri.pelkonen@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1468214
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lauri Pelkonen (lauri.pelkonen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Tampere