(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä, Ryttylä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kahta tuotantotyöntekijää Ryttylään.

Etsimiämme henkilöitä yhdistävät hyvä asenne työntekoa kohtaan sekä halu oppia uutta ja työskennellä tuotannossa. Halukkuus tuotantotöihin voi kummuta esimerkiksi koulutuksesta, harrastuneisuudesta tai kaverin vinkistä. Aiempi kokemus ei ole välttämätöntä, sillä työtehtävään saa kunnollisen palkallisen perehdytyksen.

Työskentely tulee tapahtumaan joko raudoittamon tai teräsputkipaalun puolella. Työtehtäviin kuuluu mm. koneenkäyttö- ja linjatyöskentelyä. Toivomme hakijoilta valmiutta 2-vuorotyöhön. Lisäksi olisi suotavaa, että työmatkat taittusivat omalla autolla, sillä julkisilla ei pääse töihin työaikojen puitteissa.

Työ on fyysisesti melko raskasta.

Kiinnostaako tuotantotyöt? Laita hakemuksesi meille heti tänään ja kerro mahdollisimman tarkasti aiemmasta osaamisestasi ja mielenkiinnonkohteistasi. Aloitamme haastattelut mahdollisimman pian ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Töitä on tarjolla vähintään 3kk:n ajaksi, mutta myös pidempi työsuhde on mahdollinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Elisa Seppälä, elisa.seppala@nordic.fi tai puhelimitse 050-5495000.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.