(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä ruudinvalmistukseen, Nammo Vihtavuori Oy
Go On Jyväskylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019
Nammo on kansainvälinen ilmailu- ja puolustusyhtiö ja yksi johtavista ammusten tuottajista maailmassa. Suomessa Nammolla on tehtaat Vihtavuoressa, Lapualla ja Sastamalassa, sekä toimistot Vantaalla ja Tampereella. Nammo valmistaa Suomessa käsikranaatteja, keski- ja isokaliiperisia tuotteita, kranaatin kuoria, patruunoita ja patruunakomponentteja sekä ruutia. Yhtiön kansainvälisiä asiakkaita ovat puolustusvoimat, viranomaiset, alan teollisuusyritykset sekä jälleenmyyjät ympäri maailmaa.

Haemme nyt Nammo Vihtavuori Oy:lle TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ RUUDINVALMISTUKSEEN kokopäiväisiin työsuhteisiin Laukaan Vihtavuoreen.

Työtehtäviin kuuluu ruudin- ja ammusten valmistusta eri työvaiheissa. Työ on fyysistä ja työssä ollaan kosketuksissa erilaisten kemikaalien kanssa, joten työntekijällä on oltava hyvä terveydentila. Työssä noudatetaan tarkkoja turvallisuusmääräyksiä ja valituille työntekijöille tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, sekä huumetesti.

Odotamme Sinulta:
- Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa tai kokemusta teollisuuden parissa työskentelystä
- Tarkkuutta ja tunnollisuutta
- Kykyä sekä itsenäiseen, että tiimityöskentelyyn
- Vuorotyövalmiutta

Eduksi katsotaan kokemus Atex-ympäristössä työskentelystä.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä kestäen vähintään lokakuun loppuun, mahdollisesti myös pidempään.

Mikäli olet etsimämme alasta kiinnostunut tekijä, laita hakemus heti hakemus oheisen linkin kautta!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylä HR- ja rekrytointiasiantuntija Hanna Tavast, 0401739797, hanna.tavast@go-on.fi

Lisätietoja Nammosta saat osoitteesta www.nammo.com