(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Ruskolle
Tarpaulin Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019
Tarpaulin Oy
Ruskolla sijaitseva Tarpaulin Oy on valmistanut erikoismitoitettuja suojapeitteitä ja pressuja jo vuodesta 1951. Olemme kapasiteetiltamme Suomen suurin suojapeitteiden valmistaja.

Suojattavia kohteita ovat mm. teollisuuden monet koneet ja laitteet. Konepeitteiden ohella tuotantoomme kuuluvat oviverhot, hallikatteet ja niiden korjaukset. Osaamistamme on myös laivateollisuuden suojaustarpeet sekä laaja skaala erikoisratkaisuja.
Toimenkuva
Haemme Tarpaulin Oy:lle Ruskolle 2-vuorotyöhön tuotantotyöntekijöitä. Työtehtäviin kuuluu erikoismitoitettujen suojapeitteiden valmistuksen eri vaiheet. Työ on siistiä sisätyötä osana mukavaa työporukkaa.
Odotamme sinulta
Toivomme aikaisempaa kokemusta tuotannon tehtävistä, mutta sen puute ei ole este hakea tätä paikkaa. Töitä tehdään 2-vuorossa (iltavuoroviikon perjantait tehdään sisään). Olet oma-aloitteinen, ripeä ja sinulta löytyy perushyvää fyysistä kuntoa. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto välttämätön.
Muut tiedot
Työt alkavat heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä, joten jätä hakemuksesi jo tänään. Olemme hakijoihin yhteydessä hakuajan puitteissa. Tässä työssä on tarkoitus solmia itselleen pitkäaikainen työsuhde.
Kesto
yli 12kk
Lisätietoja
Christian Rönndahl, Christian.Ronndahl@vmp.fi, 040-307 5018
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.11.2019 mennessä.