Tuotantotyöntekijöitä Riihimäelle
Barona Teollisuus Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2021

Oletko vielä vailla järkevää tekemistä ja tienaamismahdollisuutta kesäksi ja vaikkapa jo keväällä? Haemme asiakkaallemme Riihimäen tehtaalle useita hyvän perusfysiikan ja oppimiskyvyn omaavia henkilöitä koulutettaviksi tuotantotyöntekijöiksi monipuolisiin tehtäviin keväälle ja kesälle 2022

Tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen kesätyöhön valmistusteollisuudessa erinomaisessa työporukassa sekä säännölliset työajat ja tulotason. Tehtävä sopii erinomaisesti fyysisestä työstä nauttivalle henkilölle, joka viihtyy teollisuusympäristössä tai halua tehdä tuotantotöitä. Töiden aloitus ja lopetus on mahdollista järjestää sopimuksen mukaan, riippuen miten olisit käytettävissä.

Työtehtävät keskittyvät tuotantokoneiden käyttö-, tuotteiden viimeistely- ja pakkaustehtäviin. Töitä tehdään 3-vuorossa ma-pe, joten tärkein edellytys onkin mahdollisuus tehdä vuorotyötä. 3-vuorotyössä täysi-ikäisyys on välttämätöntä.

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen teollisuuden töistä, mutta se ei ole edellytys, sillä työhön perehdytetään ja koulutetaan työn ohessa. Perehdytys tapahtuu suomeksi.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa välittömästi, sillä työt alkavat sopimuksen ja hakijan mahdollisuuksien mukaan. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot