Tuotantotyöntekijöitä Riihimäelle
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2019

Oletko työuralla kokenut konkari tai vastavalmistunut näytön paikkaa etsivä nuori? Oli taustasi mikä hyvänsä olet juuri oikea hakija, jos asenteesi on huippuluokkaa!

Haemme asiakasyrityksillemme hyvällä asenteella ja reippaalla työotteella toimivia työntekijöitä erilaisiin tuotannon työtehtäviin. Työtehtävät pitävät sisällään kokoonpanotöitä, pientavaran pakkaus- ja lajittelutehtäviä sekä metallialan tuotantotöitä. Töitä tehdään 2-vuorossa ja työsuhde on määräaikainen. Menestyksekkään työjakson jälkeen sinulla on mahdollisuus myös jatkoon.

Olet motivoitunut hakija, joka pyrkii poikkeuksetta olemaan työssään huolellinen, tarkka ja ahkera. Sinulta löytyy oma-aloitteisuutta ja aitoa innostusta oppia uutta. Olet joustava työntekijä ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Työtehtäviin perehdytetään suomeksi, joten sujuva suomen kielen taito on edellytys. Etenkin teollisuuden ja tekniikan alojen koulutus ja työkokemus on hakiessasi eduksi. Näihin töihin olet kuitenkin hyvä hakija, olit sitten välivuotta viettämässä, kokenut konkari tai sopivaa näytön paikkaa työuralla etsivä kaveri, kunhan asenteesi ja motivaatiosi ovat huippuluokkaa!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä huippuluokan asiakasyrityksissämme osaamisesi mukaan. Laitathan siis hakemuksesi pikimmiten tulemaan, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävistä voit kysyä sähköpostitse janne.tanhua-tyrkko@barona.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1280503
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: 0438243626
  • Sijainti: Riihimäki, Hyvinkää