(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä raudoittamolle, Ryttylä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – se palveleva perheyritys

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.  

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä sekä tulemaan osaksi kasvavaa perhettämme!

Etsimme nyt Ryttylässä sijaitsevalle asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijöitä.

Työtehtävä tulee käytännössä olemaan koneenkäyttöä, emmekä edellytä aiempaa kokemusta raudoitteiden käytöstä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa (aamu-ilta) ja kyseessä on kokopäivätyö. Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on toivottavaa. 

Etsimämme työntekijä on: 

  • reipas ja omaa työhön tarttuvan asenteen
  • itsenäiseen työskentelyyn kykenevä
  • ahkera ja motivoitunut 

Työsuhde tulee olemaan henkilöstövuokrauksen kautta ja työssä voi aloittaa heti. Töitä on tarjolla pitkäaikaisesti, vähintään vuoden määräaikaisuus. Nyt etsitään kahta uutta työntekijää.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. 

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!