(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä raudoittamolle, Ryttylä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 

Etsimme nyt Ryttylässä sijaitsevalle asiakasyrityksellemme kahta tuotantotyöntekijää.

Työtehtävä tulee käytännössä olemaan koneenkäyttöä, emmekä edellytä aiempaa kokemusta raudoitteiden käytöstä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa (aamu-ilta) ja kyseessä on kokopäivätyö. Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on toivottavaa. 

Etsimämme työntekijä on: 

  • reipas ja omaa työhön tarttuvan asenteen
  • itsenäiseen työskentelyyn kykenevä
  • ahkera ja motivoitunut 

Työsuhde tulee olemaan henkilöstövuokrauksen kautta ja työssä voi aloittaa heti. 

HUOM! Asiakasyrityksemme etsii myös kesätyöntekijöitä itselleen, joten tämän haun alle voit myös laittaa kesätyöhakemuksesi tähän samaiseen tehtävään. 

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Heidi Yrjä (050 598 8460).  

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.