(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä rakennustuoteteollisuuteen (kesätyö)
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020
Toimenkuva
Mikäli päätäsi ei huimaa korkeissakaan paikoissa, niin nyt olisi rakennustuoteteollisuuden kesätöitä tarjolla! Tämä työ sopii myös opiskelijoille.

Haemme rakennustuoteteollisuuden asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijöitä vuosilomansijaisiksi. Työtehtäviisi kuuluvat mm. säkitys, laadunvalvonta ja kuormien lastaus. Työtä tehdään keskeytymättömässä 3-vuorotyössä.
Odotamme sinulta
Odotamme aiempaa työkokemusta teollisuudesta tuotantotehtävien parista ja voimassa olevien turvallisuussääntöjen sekä toimintatapojen noudattamista. Trukin- ja pyöräkuormaajan ajotaito on ehdottomasti eduksi.

Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja soveltuvuutta 3-vuorotyöhön. Hyvä työmoraali ja asenne työntekoon edesauttavat työssä onnistumisessa.
Koulutus ja työkokemus
Tehtävään soveltuva koulutus on esim. prosessinhoitajan tai logistiikka-alan tutkinto, mutta koulutusta tärkeämpää pidämme jonkinlaista aiempaa työkokemusta teollisuudesta. Voimassa oleva työturvakortti vaaditaan ja tietenkin myös työturvallisuusmyönteinen asenne.
Muut tiedot
Tarjoamme monipuolisen ja mielekkään työpaikan hyvässä yrityksessä. Työt alkavat viimeistään kesäkuun puolen välin paikkeilla.

Hae paikkaan täyttämällä työhakemuksesi os. www.vmp.fi tai jos jo olet työnhakijana meillä, päivitä profiiliisi kiinnostuksesi tähän työpaikkaan. Täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.
Kesto
2-3 kk
Lisätietoja
Kirsi Lantta, Kirsi.Lantta@eezy.fi, 050 414 6369
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 05.04.2020 mennessä.