Tuotantotyöntekijöitä Raaseporiin
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2021

ETSINTÄKUULUTUS!

Etsimme Raaseporin alueella sijaitseville asiakkaillemme tuotannon työntekijöitä erilaisiin työtehtäviin. Nyt on taas tarjolla uusia tehtäviä ja enimmäkseen metalliteollisuudessa. Kyse on alkuun määräaikaisista tehtävistä, mutta niistä voi myöhemmin muodostua myös vakituinen työsuhde. Työaika riippuu asiakkaan työajoista, mutta useimmiten se on päivä- tai kaksivuorotyötä. 

Odotamme hakijalta hyvää asennetta, tiimityöskentelytaitoja ja luotettavuutta. Eduksi on kaikki aiempi kokemus teollisuuden ja varsinkin metallialan tehtävistä ja toki myös alalle soveltuva koulutus. Tehtävistä maksetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimuksen ja asiakkaan palkkapolitiikan mukainen tuntipalkka ja teemme työntekijän kanssa aina kirjallisen työsopimuksen.

Hae N-Y-T! Lisätietoa tehtävistä saat Tammisaaren toimistostamme p. 040 307 5407 (ark. klo 9-15) tai s-postitse: raasepori.vmp@eezy.fi 

WANTED!

Vi söker produktionsarbetare för olika arbetsuppgifter för våra kundföretag i Raseborg -regionen. Vi erbjuder igen nya arbetsmöjligheter, för det mesta inom metallindustrin. Arbeten är till början tidsbegränsade, men kan i senare skede bli även permanenta anställningsförhållanden. Arbetstiderna beror på kundföretagens behov, men är oftast dag- eller tvåskift.

Av dig förväntar vi oss en bra attityd, goda teamarbetsförmågor och tillförlitlighet. Som fördel räknas all tidigare arbetserfarenhet inom industrin och särskilt inom metallindustrin och naturligtvis även lämplig utbildning för branschen. En timlön betalas för uppgifterna i enlighet med Teknologibranschens kollektivavtal och kundföretagens lönepolicy. Vi gör alltid ett skriftligt arbetsavtal med den anställde.

Sök genast om du är intresserad! Mer information får du från Eezy, tel. 040 307 5407 (vardagar kl 9-15) eller via e-post: raasepori.vmp@eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1500470
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Raasepori