(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä puualalle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Haemme Juvalle tuotantotyöntekijöitä kalusteteollisuuteen mm. kalusteasentajan, puusepän, CNC-koneistajan ja maalarin tehtäviin. Työssä on mahdollisuus työllistyä pidemmäksikin aikaa.

Töitä on tarjolla sekä kokoaikaisille että osa-aikaisille tekijöille ja mahdollisuus on myös itse vaikuttaa tehtäviin vuoroihin, joten työ sopii monenlaisessa tilanteessa oleville.

Puualan koulutus luetaan eduksi, mutta tehtäviin annetaan perehdytys, joten tärkeimmät ominaisuudet ovat motivaatio ja halu opetella eri tehtäviä.

Työssä noudatettava työehtosopimus on puusepänteollisuuden TES.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Paikat täytetään ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja antaa rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.