(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä putkituotantoon
Meltex Oy Plastics

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020
Etsimme asiakkaallemme Meltex Oy Plasticsille Jyväskylän toimipisteelle ahkeria

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

putkituotannon työtehtäviin. Töitä on tarjolla alustavasti kevään ajan, mutta tarvetta reippaille tekijöille on myös kesälomasijaisuuksiin sekä mahdollisesti myös pidemmälle ajalle.

Meltex on kotimainen putkivalmistaja ja rakennustarvikemaahantuoja. Valmistamme, myymme ja toimitamme rakennustarvikkeet infra- ja talonrakentamiseen sekä LVI-urakointiin. Palvelemme jälleenmyyjiä, rakennusliikkeitä, teollisuutta ja rakentajia oman myymäläverkoston, LVI-tukun ja valtakunnallisen tukkumyynnin voimin.

Työnkuvaan putkituotannossa kuuluvat kokoonpano-, pakkaus- ja laadunvalvontatyöt. Töitä tehdään keskeytyvässä 3-vuorossa.

Työssä menestyminen edellyttää reipasta ja aktiivista työotetta, hyvää fyysistä kuntoa sekä tarkkuutta ja huolellisuutta. Toivomme etsimältämme henkilöltä sekä tiimityötaitoja, että oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta omaan työhönsä.

Eduksesi katsomme aiemman kokemuksen vastaavantyyppisistä tehtävistä, mutta tärkeintä on hyvä asenne ja motivaatio työtä kohtaan. Oman auton käyttömahdollisuus on iso etu työpaikan sijainnin puolesta.

Oletko jo koulusi käynyt, pidempää työsuhdetta etsivä tekijä, vai etsitkö väliaikaista työsuhdetta kevään ja mahdollisesti kesänkin ajaksi? Oletko innokas oppimaan uutta ja valmis sitoutumaan työhösi? Voit olla etsimämme henkilö!

Katso video siitä, minkälaisten tuotteiden parissa tulisit työskentelemään: https://www.youtube.com/watch?v=QTiwz2GQLm4&feature=emb_logo

Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta, niin olet mukana hakuprosessissa. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylä, Hanna Kuusela, 044 334 6315, hanna.kuusela@go-on.fi.