(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä, Purso Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Purso Oy:lle eri osastoille tuotantotyöntekijöitä

Asiakasyrityksemme Purso on suomalainen vakavarainen perheyhtiö, joka on yli viiden vuosikymmenen aikana rakentanut vahvan aseman monipuolisena, kansainvälisesti toimivana alumiiniasiantuntijana. He suunnittelevat ja tuottavat alumiinista valmistettuja ratkaisuja teollisuuden eri aloille sekä järjestelmäratkaisuja julkisivuihin ja led-valaistukseen.
Yhtiö työllistää Nokian Siurossa ja Ikaalisissa noin 240 henkilöä ja viennin osuus myynnistä on noin 35 %. Purso Oy:n vuoden 2016 liikevaihto oli noin 79 miljoonaa euroa.

Tuotantotyöntekijän työ pitää sisällään eri työvaiheita alumiinin tuotannossa, pakkauksessa ja jälkikäsittelyssä.
Asiakkaamme järjestää työn alussa koulutukset tehtäviin.

Toivoimme hakijoilta:
- hyviä kädentaitoja
- kovaa työmotivaatiota ja reipasta asennetta
- aitoa kiinnostusta tuotantotyötä kohtaan
- sekä halua kehittyä omassa työssään

Työt ovat pääsääntöisesti 3-vuorotyötä.
Työpaikan sijainnista johtuen auto on välttämätön.
Toivomme hakijalta työturvallisuuskorttia tai mahdollisuutta suorittaa työturvallisuuskortti ennen töiden aloitusta.

Työ alkaa pitkällä määräaikaisella työllä, mahdollisuus rekrytoitua asiakasyrityksen omille kirjoille vuokrausajan jälkeen.

Työt alkavat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä, joten laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman pian hakujärjestelmämme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hakua hoitaa: Minna Mansikkamäki, henkilöstökonsultti, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, puh: 040- 571 1741, minna.mansikkamaki@nordic.fi