(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Porvooseen
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2019
Toimenkuva
Jäitkö ilman opiskelupaikkaa tai kenties vapauduit juuri armeijasta? Siinä tapauksessa lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme tuotantotyöntekijöitä vaihtelevaan kokoonpanotyöhön Porvooseen. Työ alkaa välittömästi ja kestää vuoden loppuun asti, mutta mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen on olemassa. Työaika on 40 h/vko ja työtä tehdään lähtökohtaisesti päivätyönä maanantaista perjantaihin. Työntekijällä tulee kuitenkin olla valmius tarvittaessa siirtyä 2-vuorotyöhön (aamu- ja iltavuoro). Lisäksi mahdollisuus tehdä ylitöitä katsotaan eduksi.

Työssä onnistumisen edellytyksenä on hyvä fyysinen kunto, sillä joudut päivän aikana nostamaan metalliosia ja -levyjä. Lisäksi perustyökalujen pitää pysyä käsissä. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla ammattilainen, sillä saat kattavan perehdytyksen työhön. Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne ja halu tehdä töitä. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!
Odotamme sinulta
Työntekijänä olet reipas ja oma-aloitteinen, korkealla työmoraalilla varustettu henkilö. Pystyt toimimaan itsenäisesti sekä ryhmässä. Perustyökalujen käyttö on sinulle tuttua jo entuudestaan. Lisäksi puhut sujuvaa suomenkieltä.
Koulutus ja työkokemus
Sinulla on koulutuksen ja/tai työkokemuksen kautta hankittua osaamista tuotannosta tai vastaavista tehtävistä. Kaikki tuotantotyöhön tai vastaaviin liittyvä työkokemus katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Oletko etsimämme henkilö? Täytä pikaisesti avoin hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja liitä CV hakemukseen. Toimi nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja saat numerosta 019 560 1600 tai sähköpostitse porvoo@vmp.fi
Kesto
Eri pituisia rupeamia aina vuoden loppuun asti
Lisätietoja
Joel Kurki, porvoo@vmp.fi, (019) 560 1600
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 26.08.2019 mennessä.