(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä pitkäaikaiseen työsuhteeseen
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2020

Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme Forssaan kahta tuotantotyöntekijää pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Tehtävät voivat vaihdella esivalmistavista tuotannon tehtävistä kokoonpanoon ja linjatyöhön. Tehtävään valittavat henkilöt tullaan tarvittaessa kouluttamaan yrityksen sisällä uuteen työtehtävään. Työtä tehdään toistaiseksi yhdessä vuorossa maanantaista perjantaihin, mutta tehtävään hakevalla henkilöllä tulee olla valmius tarvittaessa tehdä myös 2-vuoroa.

Odotamme sinulta
Aiempaa kokemusta vastaavista töistä ei vaadita. Hakemamme henkilö on työmotivoitunut oma-aloitteinen tiimityöskentelijä, sekä halukas oppimaan uutta. Työ on fyysistä, joten hyvä fyysinen kunto on välttämätöntä tässä työssä menestymiseen. Tehtävään etsitään pidempään työsuhteeseen sitoutuvaa tekijää, joten etsimme henkilöä, joka voi määräaikaisuuden jälkeen siirtyä asiakkaan kirjoille vakituiseksi työntekijäksi.

Muut tiedot
Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus tai päivitä jo voimassa olevaa hakemustasi. Työt alkavat elokuun toisella viikolla. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan puitteissa.

Kesto
Vakituinen

Lisätietoja
Isabella Sillstén-Olufuwa, forssa.vmp@eezy.fi, 0403075260/0505824422

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.07.2020 mennessä.