Tuotantotyöntekijöitä Pirkanmaalle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Oletko teollisuuden töistä kiinnostunut vielä uransa alkutaipaletta taittava innokas tekijä tai jo alan kokenut konkari? Joko tai, jatka lukemista!

Etsimme nyt tuotantotyöntekijöitä Pirkanmaalle!

Työtehtäviisi tulevat kuulumaan tuotannon monipuoliset tehtävät kuten esimerkiksi kohteesta riippuen karmien kasaus ja heloitus, ladontatehtävät sekä muut tuotantolinjan työt kuten eri kokoonpanotehtävät - nopeasti oppivalla on mahdollisuus edetä myös muihin tuotantolinjan vaativampiin tehtäviin.

Työntekijöiltä edellytämme valmiuksia fyysiseen työhön, vuorotyövalmiutta sekä timanttisia tiimityöskentelytaitoja. Voimassa olevaa työturvallisuuskortti ja kokemus lähettämötyöstä luetaan hakijan eduksi.

Työsuhde solmitaan vuokratyösopimuksena ja työaika tehtävässä on n. 20-40 tuntia viikossa. Omalla suoriutumisella pystyy vaikuttamaan vuorojen määrään ja työn kestoon, mahdollisuus työllistyä pitkäksi aikaa.

Palkkaus TES

Hae paikkaa jo tänään! Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löytyessä.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme jo tänään!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1360698
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa