(Poistunut julkaisusta)

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ, Pietarsaari
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2018
Elsteel Oy on ohutlevymekaniikan asiantuntija, jolla on pitkä kokemus erityisesti sähköteollisuuteen valmistettavista ohutlevykomponenteista. Lisätietoa yrityksestä löydät täältä: www.elsteel.fi

 

Etsimme Pietarsaareen Elsteelille

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ 

Työskentelemään aluksi määräaikaisessa tehtävässä.

Työssä menestyy ennen kaikkea ripeäotteinen ja omatoiminen tekijäluonne. Toimenkuvassa vaaditaan kuitenkin myös tarkkuutta ja hyviä hoksottimia. Asenteeltasi olet positiivinen ja työtä pelkäämätön. Koulutusta tai aiempaa kokemusta metallialalta ei vaadita, pääset työhön kiinni nopeasti, jos olet innostunut oppimaan uutta ja kiinnostusta työntekoon löytyy. Metallialan kokemuksesta tai koulutuksesta on toki etua.

Onhan sinulla vuorotyövalmius. Työtä tehdään päivä- tai tarpeen vaatiessa kahdessa vuorossa. Sinut perehdytetään tehtävään ja tarjoamme Manpowerin tuen kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

Lähetäthän hakemuksesi www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Viimeinen hakupäivä on 10.12.2018, mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa välittömästi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerilta Susanna Määttä, susanna.maatta@manpowergroup.fi tai 040 183 8301.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.