Tuotantotyöntekijöitä Pietarsaareen
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2019

Haemme asiakasyrityksellemme Pietarsaareen nopealla aikataululla

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Tehtäviisi kuuluu erilaiset kokoonpanotyöt tuotannossa. 

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, ahkeruutta sekä positiivista asennetta ja motivaatiota työhön. Työskentelet tehokkaasti tiimissä. Sinulla on hyvät kädentaidot ja fyysinen kunto, halua oppia uutta sekä olet valmis sitoutumaan pitkään työsuhteeseen.

Tarjoamme kokopäiväisen työn ja 4 kuukauden määräaikaisen työsuhteen arvostetun yrityksen palveluksessa ja mahdollisuuden työsuhteen jatkolle. Hyvän työilmapiirin, perehdytyksen tehtävään ja ammattitaitoisen tiimin tuen.

Työ voi alkaa miltei heti tai sopimuksen mukaan!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 31.8 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Lisätietoja antaa Uniflexin henkilöstökonsultti Linda Huggare-Koskela puhelin 040 685 5200, henkilöstökoordinaattori Jannika Erkkilä puhelin 040 6891052  tai aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas puhelin 050 913 4065. 

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1286661
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pietarsaari