Tuotantotyöntekijöitä PharmaServicelle
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2022

Kokopäiväistä työtä tarjolla tarkoille työntekijöille, jotka viihtyvät rutiininomaisissa töissä! Etsimme useampaa tuotantotyöntekijää PharmaServicelle Helsinkiin.

PharmaService Oy on koneellisen annosjakelun asiantuntija ja apteekkien yhteistyökumppani. PharmaService on alansa edelläkävijä annosjakelupalvelun laadun, tilausprosessin ja markkinoinnin saralla. PharmaService Oy on osa Oriola Oyj konsernia.

Anja on PharmaServicen kehittämä ja tuottama palvelu lääkkeiden koneelliseen annosjakeluun. Palvelu sisältää myös kokonaislääkityksen tarkastuksen.

Täällä pääset työskentelemään niin mukavien työkavereiden kuin annosjakelukoneiden kanssa. Tuotantotyöntekijänä tehtäviisi kuuluu muun muassa annosjakelu- ja tarkastuskoneiden käyttö ja ylläpito, annosjakelupussien tarkastus sekä lääkkeiden läpipainopakkauksien purkaminen.

Oletko ripeä, huolellinen ja tarkkaavainen? Näiden ominaisuuksien avulla onnistut tässä työssä. PharmaServicellä vaaditaan lisäksi hyvää suomen kielen taitoa ja toivomme, että viihdyt rutiininomaisissa työtehtävissä.

Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa kello 7-21 välillä. Odotamme sinulta myös valmiutta työskennellä 6-22 välisenä aikana. Viikonloput ovat vapaat. Työpaikka sijaitsee Helsingissä Herttoniemessä, jonne on hyvät kulkuyhteydet. Palkkauksessa noudatetaan apteekkien työntekijöiden työehtosopimusta.

Työ on kokoaikainen. Työsuhde alkaa aluksi kuuden kuukauden määräaikaisena sopimuksena, jonka jälkeen pidempi jatko on mahdollinen.

Tule tekemään töitä merkityksellisten työtehtävien pariin! Lähetä hakemuksesi CV:n kera ilmoituksessa olevan hakulinkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tutustu Anja-palveluumme: anja.fi.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan minuun rohkeasti yhteydessä.

Jaana Puhakka-Tanke
Henkilöstökonsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 347 5325
jaana.puhakka-tanke@eezy.fi

www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot