Tuotantotyöntekijöitä painoteollisuuteen Martinlaaksoon
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Oletko kiinnostunut työskentelystä painoteollisuuden parissa? Viihdytkö vuorotyössä etkä kaihda rutiineja?

Etsimme TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ painoteollisuuden asiakkaallemme Vantaan Martinlaaksoon.

Työtehtäväsi sijoittuvat painotuotteiden valmistuslinjastoille, joissa tuotteet menevät monien eri yksilöllisten työvaiheiden kautta aina lopputarkastukseen asti. Työtä tehdään puhdastiloissa ja tehtäviä ovat esimerkiksi laminointi, stanssaus/leikkaus, lajittelu, kasaus, sidonta ja laadunvarmistus. Kyseessä on 3-vuorotyö ja työajat ovat klo 6-14, 14-22 ja 22-06.

Arvostamme kokemusta tuotannon työtehtävistä. Muukin tekninen tausta on varmasti eduksi tässä työssä, sillä työssä on paljon erilaisten tuotantokoneiden käyttöä.

Edellytämme tuotteiden luonteen vuoksi nuhteetonta taustaa, erinomaista värinäköä ja moitteetonta luottotietorekisteriä. Työturvallisuusmääräysten vuoksi edellytämme myös 18 vuoden ikää. Tehtävään valitulle tehdään värinäkötesti ja suppea turvallisuusselvitys.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn, jossa palkkaus muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta, lisistä (ilta- ja yölisät sekä la- ja su-lisät) sekä kvartaaleittain maksettavasta tuotantopalkkiosta. Tehtävä on alkuun määräaikainen maaliskuun 2020 loppuun. Määräaikaisuuden jälkeen myös jatko on mahdollinen joko meidän kauttamme tai suoraan asiakasyrityksessämme.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään mahdollisimman pian kotisivuiltamme www.personalhuset.fi, kuitenkin viimeistään 25.8.2019. Haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. Lisätietoja antaa Milla Vettenranta, p. 050 411 7688, milla.vettenranta@personalhuset.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1286194
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa