(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Oulunsaloon
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019
Toimenkuva
Haemme Teknologiateollisuuden alalla toimivalle asiakkaallemme Oulun alueelle tuotantotyöntekijöitä määräaikaiseen arviolta alustavasti 3 kk kestävään työsuhteeseen. Tehtäviisi kuuluu eristyskomponenttituotannon prototyyppien ja kokoonpanojen valmistus. Työ on 3-vuorotyötä, joten odotamme joustoa työaikojen suhteen.
Odotamme sinulta
Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä kädentaitoja, tarkkaa ja huolellista työotetta. Katsomme eduksi, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta esim. metallialalta tai kokoonpanotöistä, mielellään sarjatuotannosta. Luonteeltasi olet aikaansaava ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot.
Koulutus ja työkokemus
Sinulla on tekninen peruskoulutus tai käytännön kokemuksen kautta hankitut vastaavat taidot. Tehtävässä vaaditaan voimassaoleva työturvakortti.
Muut tiedot
Asiakkaamme tarjoaa mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön kehittyvässä tuotantotiimissä, jossa voit kehittää osaamistasi. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä työhakemus nettisivujemme vmp.fi kautta ja lisää hakemukseen CV liitetiedostona. Toimithan pian, sillä tehtävä täytetään pikimmiten sopivan henkilön löydyttyä.
Kesto
Arviolta 3 kk aluksi, mahdollisuus jatkoon
Lisätietoja
Josefiina Keränen, josefiina.keranen@vmp.fi, 0403075300
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 14.07.2019 mennessä.