(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Oulunsaloon
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019
Toimenkuva
Haemme Teknologiateollisuuden alalla toimivalle asiakkaallemme Oulunsaloon tuotantotyöntekijöitä määräaikaiseen arviolta alustavasti 3 kk kestävään työsuhteeseen. Tehtäviisi kuuluu eristyskomponenttituotannon prototyyppien ja kokoonpanojen valmistus. Työ on 3-vuorotyötä, joten odotamme joustoa työaikojen suhteen.
Odotamme sinulta
Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä kädentaitoja, tarkkaa ja huolellista työotetta. Katsomme eduksi, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta esim. metallialalta tai kokoonpanotöistä, mielellään sarjatuotannosta. Luonteeltasi olet aikaansaava ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot.
Koulutus ja työkokemus
Sinulla on tekninen peruskoulutus tai käytännön kokemuksen kautta hankitut vastaavat taidot. Tehtävässä vaaditaan voimassa oleva työturvakortti.
Muut tiedot
Asiakkaamme tarjoaa mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön kehittyvässä tuotantotiimissä, jossa voit kehittää osaamistasi. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä työhakemus nettisivujemme vmp.fi kautta ja lisää hakemukseen CV liitetiedostona. Toimithan pian, sillä tehtävät täytetään pikimmiten sopivan henkilöiden löydyttyä.
Kesto
arviolta aluksi 3 kk
Lisätietoja
Riikka Luoma-aho, Riikka.Luoma-aho@vmp.fi, 040 307 5304
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.05.2019 mennessä.