Tuotantotyöntekijöitä Orimattilaan
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

Teetkö töitä hyvällä asenteella ja sinulla pysyy työkalut hyvin käsissä? Jos vastasit kyllä, niin jatka lukemista, sillä haemme asiakkaallemme uretaanivalun TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ.

Sinun työtehtäviäsi tulee olemaan elementtivalujen tekeminen sekä puhdistaminen. Tässä työssä tarvitset hyvää peruskuntoa, sekä oma-aloitteista otetta työntekoon. Jos sinulta löytyy aikaisempaa metalli- tai rakennusalan kokemusta tai taitoa ajaa trukilla, mainitsethan tästä hakemuksessasi. Kuvanluku taito on myös ehdottomasti hyödyllinen tässä tehtävässä. Kokemusta tärkeämpää tässä työssä on hyvä asenne!

Sinun työsi alkaa mahdollisimman pian ja lähtevät liikkeellä määräaikaisena työsuhteena. Töiden sujuessa hyvin on mahdollista pidempäänkin työsuhteeseen. Työsi sijaitsee Orimattilassa ja sitä tehdään 2-vuorona.

Jos ilmoitus herätti kiinnostuksesi, ja koet olevasi etsimämme tekijä, niin laitathan hakemuksen sivuillamme pikaisesti! Haastattelemme jo hakuaikana. Lisätietojen tarpeessa voit olla yhteydessä Amikon Tomi Käyhkö, p. 0503796545
tomi.kayhko@amiko.fi

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465764
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Lahti, Orimattila