(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Orimattilaan
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2018

Haemme Orimattilaiselle asiakasyrityksellemme reippaita työntekijöitä joulukuulle saakka kestävään sesonkiin.

Töitä on mm. erilaisissa koneenkäyttäjän tehtävissä sekä maalauslinjaston hoitajan tehtävässä. Kaikkiin tehtäviin perehdytetään, joten emme edellytä erityistä kokemusta, tärkeintä on motivoitunut ja reipas asenne sekä valmius työskennellä syyskauden ajan. Tehtävän oppimisessa eduksi on toki aikaisempi kokemusta teollisuudesta tehtävien parista.

Työ on 2- vuorotyötä arkipäiviin sijoittuen (vuoroviikoin klo 6-14 sekä 14-22).

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Työt jatkuvat joulukuulle ja tarve voi jatkua myös pidemmälle.

Tarjolla on nyt kokoaikainen työpaikka oppimishaluiselle työntekijälle mukavassa työporukassa. Käy jättämässä hakemus meille rekrytointijärjestelmäämme oheisen linkin kautta ja kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi.

Lisätietoja tehtävistä voit tiedustella: mari.yla-uotila@barona.fi / puh. 050 572 4853.

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöiden yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa. Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaan toimitiloissa, mutta virallisena työnantajana Barona huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Saat Baronalta myös oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit hoitaa työsuhteeseen, työssä viihtymiseen ja uraasi liittyviä asioita. Barona on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen eli hoidamme rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.