(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Orimattilaan
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Haemme Orimattilaiselle asiakasyrityksellemme kesätyöntekijöitä tuotannon töihin.

Etsimme tekijöitä erilaisiin teollisuuden töihin. Töitä on muun muassa koneenkäyttäjän sekä ripustelijan tehtävissä. Työ on 2-vuorotyötä (vuoroviikoin klo 6-14 ja 14-22). Kaikkiin tehtäviin perehdytetään.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta teollisuudesta parista. Aikaisempi kokemus koneenkäytöstä tai esimerkiksi maalauslinjaston ripustelijan työstä katsotaan eduksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli olet kiinnostunut niin toimi pikaisesti, sillä tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Työtä on tarjolla pitkälle syksyyn, ja tarve voi jatkua myös pidemmälle.

Tarjolla on kokoaikainen työpaikka ainakin yli puoleksi vuodeksi mukavassa työporukassa. Jos tehtävä herätti kiinnostuksesi. niin käy jättämässä hakemus meille rekrytointijärjestelmäämme painikkeen kautta ja kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Valitettavasti emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävistä voit tiedustella Baronalta: mari.yla-uotila@barona.fi / puh. 050 572 4853.

Barona on Suomen suurin Henkilöstöpalvelualan yritys ja kauttamme löytyy paljon erilaisia työpaikkoja. Kun olet tehnyt meille työnhakuprofiilin, voimme huomioida sen kaikkiin avoimiin paikkoihimme valtakunnan laajuisesti. Rekrytoimme vuosittain 12 500 osaajaa uusiin työtehtäviin eri toimialoille Suomessa ja kansainvälisesti.