(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Orimattilaan
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2018

Haemme Orimattilaiselle asiakasyrityksellemme työntekijöitä tuotannon töihin.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta teollisuudesta parista. Tärkeintä kuitenkin on hakijan reipas ja työtä pelkäämätön asenne sekä kiinnostus fyysisen työntekoon.

Työ tehtävästä riippuen pääasiassa 2-vuorotyötä, joten eduksi katsomme sinulle ehdottomasti vuorotyövalmiuden.

Työtä on tarjolla pitkistä työrupeamista sesonkityöhön, joten mikäli olet kiinnostunut niin jätä ihmeessä hakemus. Työt alkavat määräaikaisella sopimuksella, mutta hyvin työssään pärjäävällä on oiva mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Kartoitamme tekijöitä myös kesätöihin, joten laita hakemusta ja kerro milloin voit töissä aloittaa.

Mikäli työt tuotannon parissa kiinnostavat niin käy jättämässä hakemus meille rekrytointijärjestelmäämme painikkeen kautta ja kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käythän jättämässä hakemuksesi jo pian, sillä kartoitamme sopivia ehdokkaita töihin jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävistä voit tiedustella Baronalta: mari.yla-uotila@barona.fi / puh. 050 572 4853.

Barona on Suomen suurin Henkilöstöpalvelualan yritys ja kauttamme löytyy paljon erilaisia työpaikkoja. Kun olet tehnyt meille työnhakuprofiilin, voimme huomioida sen kaikkiin avoimiin paikkoihimme valtakunnan laajuisesti. Rekrytoimme vuosittain 12 500 osaajaa uusiin työtehtäviin eri toimialoille Suomessa ja kansainvälisesti.