(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Orimattilaan
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Haemme Orimattilaan asiakasyrityksiimme tuotantotyöntekijöitä moniin eri työtehtäviin.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta tuotantotyön parista. Tärkeintä kuitenkin on hakijan reipas ja työtä pelkäämätön asenne sekä kiinnostus fyysisen työntekoon.

Työ tehtävästä riippuen joko 2-vuoro tai 3-vuorotyötä.

Työtä on tarjolla pitkistä työrupeamista sesonkityöhön, joten mikäli olet kiinnostunut niin jätä ihmeessä hakemus. Työt alkavat määräaikaisella sopimuksella, mutta hyvin työssään pärjäävällä on oiva mahdollisuus päästä myös vakituiseen työsuhteeseen. Kartoitamme tekijöitä myös kesätöihin, joten laita hakemusta ja kerro milloin voit töissä aloittaa.

Mikäli kiinnostuit ja uskot olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemuksesi heti, paikkoja aletaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kerrothan hakemuksessasi aikaisemmasta työhistoriastasi ja osaamisestasi. Huomioithan, että emme valitettavasti voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Barona on Suomen suurin Henkilöstöpalvelualan yritys ja kauttamme löytyy paljon erilaisia työpaikkoja. Kun olet tehnyt meille työnhakuprofiilin, voimme huomioida sen kaikkiin avoimiin paikkoihimme valtakunnan laajuisesti. Rekrytoimme vuosittain 12 500 osaajaa uusiin työtehtäviin eri toimialoille Suomessa ja kansainvälisesti.