(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Orimattilaan
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Haemme Orimattilaan asiakasyritykseemme tuotantotyöntekijöitä.

Tehtäviäsi voivat olla esimerkiksi maalauslinjanhoitajan työt, metallituotteiden käsittely sekä tuotantokoneiden käyttäminen. Tehtäviin opetetaan, joten suoraa aikaisempaa kokemusta tehtävistä ei vaadita. Arvostamme kuitenkin aikaisempaa kokemusta tuotantoympäristössä ja -tehtävissä työskentelystä. Tärkeintä on hakijan reipas työtä pelkäämätön asenne, kiinnostus fyysisen työntekoon sekä ehdottomasti halu oppia uusia tehtäviä.

Olethan valmis myös vuorotöihin.

Työtä on tarjolla pitkistä työrupeamista sesonkityöhön, joten mikäli olet kiinnostunut niin jätä ihmeessä hakemus. Työt alkavat määräaikaisella sopimuksella, mutta hyvin työssään pärjäävällä on oiva mahdollisuus päästä myös vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli kiinnostuit ja uskot olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemuksesi heti, sillä paikkoja aletaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kerrothan hakemuksessasi aikaisemmasta työhistoriastasi ja osaamisestasi. Valitettavasti voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse, joten jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.

Barona on Suomen suurin Henkilöstöpalvelualan yritys ja kauttamme löytyy paljon erilaisia työpaikkoja. Kun olet tehnyt meille työnhakuprofiilin, voimme huomioida sen kaikkiin avoimiin paikkoihimme valtakunnan laajuisesti. Rekrytoimme vuosittain 12 500 osaajaa uusiin työtehtäviin eri toimialoille Suomessa ja kansainvälisesti.