(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä, Nummela
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme nyt asiakasyritykseemme tuotantotyöntekijöitä tehdasympäristöön Nummelaan.

Kyseessä on suorarekrytointitoimeksianto, eli tulet työllistymään suoraan asiakkaamme kirjoille.
Työsuhteet ovat määräaikaisia vähintään kuuden kuukauden sopimuksia ja aloitus on heti / sopimuksen mukaan.

Työsuhde alkaa palkallisella perehdytysjaksolla, jossa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin.
Työ on pääosin 2-vuorotyötä.

Toivomme hakijoilta reipasta asennetta työntekoa kohtaan ja kykyä fyysiseen työhön. Hakemillamme henkilöillä on myös hyvät tiimityöskentelytaidot ja positiivinen asenne uuden oppimiseen.

Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen tuotannon parista.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan, joten aloitamme haastattelut nopealla aikataululla.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.