(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Nokian Renkaat Oyj:lle
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Maailman pohjoisin rengasvalmistaja etsii riveihinsä uusia tekijöitä. Tule ja jätä oma jälkesi yritykseen, jolla on vankka asema maailman johtavana vaativien ajo-olosuhteiden renkaiden valmistajana ja kehittäjänä. Tule mukaan tekemään historiaa huippuyritykseen, jolla on takanaan miljoonia tyytyväisiä asiakkaita, satoja innovaatioita ja maailmanennätyksiä.

Etsimme nyt asiakkaallemme Nokian Renkaille tuotantotyöntekijöitä henkilöautorenkaat -yksikköön. Avoinna on 16 paikkaa kolmella eri osastolla. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä ja määräaikainen työsuhde kestää ainakin vuoden 2018 loppuun asti. Työ on kokoaikaista työtä, täysillä työtunneilla.

Oletko uusi Nokian Renkaiden huippuosaaja? Jos olet omasta työnjäljestäsi ylpeä ja haluat olla paras siinä mitä teet, olet hakemamme henkilö.

Edellytykset:

Etsimme työntekijöitä, joilta löytyy:
- aikaisempaa kokemusta tai koulutusta teollisuuden parissa
- tahtotilaa ja oikeaa asennetta
- kättentaitoa ja ripeää työotetta
- halua kehittyä ja oppia uutta

Aikaisempi työkokemus teollisuuden parista katsotaan eduksi, mutta valinnan ratkaisee viime kädessä kuitenkin juuri oikea asenne ja halu oppia uutta.

Valituilla henkilöillä tulee olla mahdollisuus työskennellä myös yövuoroissa sekä viikonloppuisin.

Lisätietoja:

Kyseessä ei ole vuokratyösuhde vaan henkilöt palkataan suoraan Nokian Renkaiden työntekijöiksi. Työt alkavat kattavalla perehdytyksellä.


Nokian Renkaat kutsuu sinua nyt töihin! Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteesta www.nordic.fi, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Nokian Renkaat on maailman pohjoisin rengasvalmistaja, joka edistää ja helpottaa turvallista liikkumista vaativissa olosuhteissa. Innovatiivisia renkaita henkilö- ja kuorma-autoihin sekä raskaisiin työkoneisiin markkinoidaan pääosin alueilla, joissa on lunta, metsää ja vuodenaikojen vaihtelusta johtuvat haastavat ajo-olosuhteet. Yhtiö kehittää tuotteitaan tavoitteenaan kestävä turvallisuus ja ympäristöystävällisyys tuotteen koko elinkaaren ajan. Nokian Renkaat omistaa Vianor-rengasketjun, johon kuuluu noin 1 500 myyntipistettä 27 maassa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2016 oli noin 1,4 miljardia euroa ja henkilöstömäärä noin 4 400. Nokian Renkaiden osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja: www.nokiantyres.com