(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Nokialle
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Nokialle reippaita tuotantotyötekijöitä.

Toivomme hakijoilta ennen kaikkea reipasta asennetta, vankkaa työmotivaatiota sekä hyviä kädentaitoja. Lisäksi toivomme halua oppia uutta sekä aitoa kiinnostusta kehittyä tuotantotyöntekijänä.

Asiakasyrityksemme järjestää työhön kattavan perehdytyksen. Hakijoilta edellytämme 3-vuorovalmiutta.
Työpaikan sijainnista johtuen auto on välttämätön.
Toivomme hakijalta työturvallisuuskorttia tai valmiutta suorittaa työturvallisuuskortti ennen töiden aloitusta.

Työ alkaa pitkällä määräaikaisella työllä ja sen jälkeen on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyrityksen omille kirjoille vuokrausajan jälkeen. Työt alkavat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian hakujärjestelmämme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.