(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä (Nokia)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2020

Asiakkaamme on suomalainen perheyritys, joka on toiminut alalla yli 50 vuotta. Yrityksessä suunnitellaan ja valmistetaan kestäviä ratkaisuja teollisuuteen ja rakennuksiin. Yrityksessä mahdollistetaan asiakkaiden visiot yhdistämällä käyttömukavuus ja tyylikkyys ekologisesti sekä tehokkaasti. 

Etsimme nyt heille 

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Nokialle vakituisiin työsuhteisiin. Työllistyt suoraan asiakkaan omille palkkalistoille.


Työtehtävänä on erilaiset tuotannon työt, jotka pääasiassa ovat ripustus- ja pakkaustehtäviä. Tehtävät ovat pääsääntöisesti käsin tehtäviä töitä, joissa hyödynnetään puoliautomaattikoneita. Tehtävään saa hyvän perehdytyksen, joten aikaisempaa osaamista ei vaadita, mutta aikaisempi kokemus teollisuudessa työskentelystä katsotaan eduksi.  Työtä tehdään kolmessa vuorossa (katkeava kolmivuoro) ja  kahden tai kolmen hengen ryhmissä, joten toivomme sinulta hyviä tiimityötaitoja.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle vakituisen työpaikan kehittyvässä ja kasvavassa yhtiössä sekä ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit. 

Odotamme sinulta tarkkaa ja huolellista työskentelytapaa sekä valmiutta työskennellä 3 -vuorotyössä. Olet aktiivinen ja reipas työskentelyotteeltasi sekä sinulla on työtä pelkäämätön asenne. Tarvitset myös voimassa olevan työturvallisuuskortin. Työmatkojen kannalta oma auto on välttämätön.

Haluamme kuulla sinusta! Lisätietoa tehtävistä antaa Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Minna Mansikkamäki p. 044 740 4505. Palkka määräytyy teknologiateollisuuden TES:n mukaan.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta.  Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=521 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.