(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä, Nokia
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme Nokialla sijaitsevalle asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijöitä.

Työtehtävät pitävät sisällään tuotannon eri työvaiheita teollisuusympäristössä.

Eduksi katsotaan aiempi kokemus ja/tai koulutus tuotannon tai varastoalan tehtävistä, mutta se ei ole välttämätön. Tärkeintä on motivoitunut asenne ja halu oppia. Työntekijöille järjestetään perehdytys työtehtäviin. Työtä tehdään yleensä pareittain, joten hyvät tiimityöskentelytaidot ovat hyödyksi. Työssä edellytetään myös oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja hyvää fyysistä kuntoa. 

Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on välttämätön. Valituilla henkilöillä tulee olla myös voimassa oleva työturvallisuuskortti tai valmius suorittaa kurssi ennen töiden alkamista.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.
 
Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.