(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Nammolle
Nammo Vihtavuori Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Nammo on kansainvälinen ilmailu- ja puolustusyhtiö ja yksi johtavista ammusten tuottajista maailmassa. Suomessa Nammolla on tehtaat Vihtavuoressa, Lapualla ja Sastamalassa, sekä toimistot Vantaalla ja Tampereella. Nammo valmistaa Suomessa käsikranaatteja, keski- ja isokaliiperisia tuotteita, kranaatin kuoria, patruunoita ja patruunakomponentteja sekä ruutia. Yhtiön kansainvälisiä asiakkaita ovat puolustusvoimat, viranomaiset, alan teollisuusyritykset sekä jälleenmyyjät ympäri maailmaa.

Haemme Nammo Vihtavuori Oy:lle ruudinvalmistukseen TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ määräaikaiseen työsuhteeseen Laukaan Vihtavuoreen.

Työtehtäviin kuuluu ruudin valmistusta eri työpisteillä itsenäisesti tai työparin kanssa. Työ on fyysistä ja siinä ollaan tekemisissä erilaisten kemikaalien kanssa, joten edellytämme työntekijältä hyvää fyysistä kuntoa. Työssä noudatetaan tarkkoja turvallisuusmääräyksiä ja valituille työntekijöille tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Odotamme hakijalta soveltuvaa koulutustaustaa tai kokemusta teollisuuden parissa työskentelystä, sekä tarkkuutta ja kykyä työskennellä yksityiskohtaisten ohjeiden mukaisesti. Katsomme eduksi kokemuksen automaatiojärjestelmien käytöstä ja Atex-ympäristössä työskentelystä.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa, mutta odotamme valmiutta myös kolmivuorotyöhön.

Tarjoamme työn menestyksekkäässä yrityksessä osana loistavaa työporukkaa!

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ilmoituksessa olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Aleksi Arjakka puh. 0400 278 937.

Lisätietoja Nammosta saat osoitteesta www.nammo.com