(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä, Nammo Vihtavuori Oy
Go On Jyväskylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

Nammo on kansainvälinen ilmailu- ja puolustusyhtiö ja yksi johtavista ammusten tuottajista maailmassa. Suomessa Nammolla on tehtaat Vihtavuoressa, Lapualla ja Sastamalassa, sekä toimistot Vantaalla ja Tampereella. Nammo valmistaa Suomessa käsikranaatteja, keski- ja isokaliiperisia tuotteita, kranaatin kuoria, patruunoita ja patruunakomponentteja sekä ruutia. Yhtiön kansainvälisiä asiakkaita ovat puolustusvoimat, viranomaiset, alan teollisuusyritykset sekä jälleenmyyjät ympäri maailmaa.

Haemme nyt Nammo Vihtavuori Oy:lle TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ kokopäiväisiin työsuhteisiin Laukaan Vihtavuoreen.

Nammo tarjoaa työtehtäviä eri osastoilla ja osaamisesi mukaan voit työllistyö joko ruutituotantoon tai selluloosanitraattitehtaalle prosessityöhön. Työtä tehdään kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin, edellytämme valmiutta myös 3-vuorotyöhön.

Työ on fyysistä ja työssä käsitellään erilaisia kemikaaleja, joten työntekijällä on oltava hyvä terveydentila. Työssä noudatetaan tarkkoja turvallisuusmääräyksiä ja valituille työntekijöille tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys sekä huumetestaus.

Odotamme Sinulta:
- Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa tai kokemusta teollisuuden parissa työskentelystä
- Tarkkuutta ja tunnollisuutta
- Kykyä sekä itsenäiseen, että tiimityöskentelyyn
- Vuorotyövalmiutta

Eduksi katsotaan kokemus prosessiteollisuudesta ja Atex-ympäristössä työskentelystä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn osana toisiaan tsemppaavaa työporukkaa!

Mikäli olet etsimämme alasta kiinnostunut tekijä vailla pitkäaikaista mielekästä työtä, laita heti hakemus oheisen linkin kautta! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, työt alkavat heti sopivien ehdokkaiden löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylä HR- ja rekrytointiasiantuntija Hanna Tavast, 0401739797, hanna.tavast@go-on.fi

Lisätietoja Nammosta saat osoitteesta www.nammo.com