(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Myllyn Parhaalle Hyvinkäälle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018Työn kuvaus:
  Myllyn Paras valmistaa, myy ja markkinoi jauhoja, hiutaleita, suurimoita ja pastaa sekä pakastetaikinoita ja leivonnaispakasteita. Yrityksen kaksi tehdasta sijaitsevat Hyvinkäällä. Myllyssä valmistetaan jauhot, hiutaleet, suurimot sekä pastat. Pakastetehdas on keskittynyt pakastetaikinoiden ja leivonnaispakasteiden valmistukseen. Yhteensä yhtiö työllistää yli sata henkilöä.
Oletko oma-aloitteinen ja reipas työntekijä? Etsimme nyt Myllyn Paras Oy:lle ainakin kolmea tuotantotyöntekijää pakkaamoon ja linjastotyöskentelyyn kokoaikaiseen, aluksi 8 kk mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
  
Etsimältämme henkilöltä löytyy asennetta, oma-aloitteisuutta ja motivaatiota työntekoa kohtaan. Toivomme, että hakijalla on jo jonkin verran työkokemusta tuotannosta. Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy kokemusta erilaisten tuotantokoneiden käytöstä. Emme kuitenkaan edellytä alan työkokemusta, mutta se katsotaan eduksi. Toivomme, että sinulta löytyy hygieniapassi ja työturvallisuuskortti.
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään erilaisissa tuotannontyötehtävissä. Työt ovat pääsääntöisesti vuorotyötä ja fyysisesti raskaita eli edellytämme valmiutta vuorotyöhön.
Arvokkaan työkokemuksen lisäksi tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtävään ja työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Hae tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 18.3.2018 ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior HR Consultant Anita Fokin, anita.fokin@adecco.fi

Asiakkaan tehtävänimike:  Tuotantotyöntekijä


Sijainti:  HYVINKÄÄ


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Anita Fokin


Toimipaikka:  Hyvinkää