(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Muovihaka Oy:lle
Muovihaka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2019

Haemme Muovihaka Oy:lle Nurmijärvelle kahta tuotantotyöntekijää kumimuovisten kiinteistö- ja kuluttajamattojen valmistukseen 3-vuoroon ja yövuoroon. Työsuhde alkaa määräaikaisena Baronan kautta, mutta hyvin tehty työ tarjoaa jatkossa erinomaiset mahdollisuudet pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät pitävät sisällään käytännössä koko tehtaan tehtäväkirjon tuotantokoneiden käytöstä ja käytön valvonnasta mattojen leikkauksen ja kasauksen kautta valmiiden tuotteiden pakkaamiseen ja lähettämiseen. Työt alkavat kokeneemman henkilön opissa ja uusi tekijä perehdytetään työtehtäviinsä.

Toivomme hakijalta työtä pelkäämätöntä asennetta ja halua oppia uutta. Kykenet työskentelemään niin yksin kuin ryhmässäkin, etkä pelkää liata käsiäsi tarpeen tullen. Arvostat myös tekemäsi työn laatua ja tavoittelet lopputulosta, joka täyttää asiakkaan vaatimukset yrityksen tuotteita kohtaan.

Eduksi katsomme työtä tukevan ammatillisen koulutuksen. Vaativampaan kunnossapitoon on tehtaalla omat tekijänsä, mutta perusteet tuotantokoneiden kunnossapidollisesta puolesta yleisimpien vikatilanteiden osalta opetetaan myös koneen käyttäjälle. Näin ollen myös kokemus perustyökalujen käytöstä on ehdottomasti eduksi.

Tarjoamme rennon ja mukavan työskentely-ympäristön tiiviissä reilun 10 hengen tuotantotiimissä, jossa nykyiset työntekijät ovat viihtyneet useita vuosia. Työsuhteessa noudatetaan Muovi- ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimusta. Kolmivuoron kierto on suunniteltu niin, että viikonloppusi olisivat tasamittaisia, eikä esimerkiksi iltavuorosta vaihdettaisi suoraan yövuoroon.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla Perttu Piispa numerosta 050 471 3321. Toivomme, että kaikki hakuprosessiin ja tehtävään liittyvät yhteydenotot osoitetaan Baronalle.