(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä metalliteollisuuteen
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Haemme tuotantotyöntekijöitä metalliteollisuudessa toimivalle asiakkaallemme Lehmoon.

Työtehtävät voivat sisältää mm. kappaleiden sinkopuhallusta, rummutusta ja hiontaa, koneistuskappaleiden vaihtamista ja laaduntarkkailua tai valimon prosessinhoidon tehtäviä.

Toivomme hakijoilta tehtäviin soveltuvaa teknisen puolen koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta teollisuuden tehtävistä. 

Odotamme sinulta lisäksi oma-aloitteisuutta ja aktiivista työskentelytyyliä. Lisäksi olet motivoitunut ja haluat kehittyä työssäsi ammattilaiseksi. 

Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis osaaja, sillä työhön perehdytetään kyllä.

Töitä tehdään kolmessa vuorossa ja työt alkavat sopimuksen mukaan helmikuun aikana. Aluksi töitä on tiedossa 1-2 kuukaudeksi, mutta hyvällä tekijällä voi olla mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen. 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi pikaisesti.

Lisätietoja antaa Tanja Asikainen: tanja.asikainen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 050 376 5735.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.