(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä metalliteollisuuteen
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Haemme tuotantotyöntekijöitä metalliteollisuudessa toimivalle asiakkaallemme Lehmoon.

Työtehtävät voivat sisältää kappaleiden sinkopuhallusta, rummutusta ja hiontaa, koneistuskappaleiden vaihtamista ja laaduntarkkailua tai valimon prosessinhoidon tehtäviä.

Toivomme hakijoilta tehtäviin soveltuvaa teknistä koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta teollisuuden tehtävistä. Työntekijänä olet oma-aloitteinen, huolellinen ja pystyt omaksumaan uudet asiat nopeasti. Tärkeintä on kuitenkin reipas asenne töitä kohtaan, sillä tehtäviin perehdytetään kyllä!

Töitä tehdään kolmessa vuorossa ja työt alkavat sopimuksen mukaan tammikuun aikana. Aluksi töitä on tiedossa 1-2 kuukaudeksi, mutta hyvällä tekijällä voi olla mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen. 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi pikaisesti.

Lisätietoja antaa Tanja Asikainen: tanja.asikainen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 050 376 5735.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.