(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä metalliteollisuuteen
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Etsimme asiakkaallemme muutamaa tuotantotyöntekijää Mynämäelle metalliteollisuuteen!

Työtehtäviä on tarjolla teollisuuden maalauslinjalla avustavista tehtävistä, mekaaniseen kokoonpanotyöhön. Työtehtävä määräytyy tekijän tietojen ja taitojen mukaan. Työ on ripeyttä ja tarkkuutta vaativaa. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen tuotannon työtehtävistä tai teollisuudenalan koulutuksen.

Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne!

Tehtävään perehdytetään. 

Työ on joko 2- tai 3-vuorotyötä arkisin, riippuen mikä on lopullinen työtehtäväsi tuotannossa.

Huomioithan, että paikalle ei pääse kulkemaan julkisilla. 

Tarjoamme sinulle määräaikaisen työsuhteen alkuvuoteen 2020 asti, sekä hyvät mahdollisuudet jatkoon. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? 

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta tai soittamalla suoraan Kaisalle 0102306526 (arkisin klo 9-15).


Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan Suomen Henkilöstötalon porukkaan! Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat täältä.

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!