(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä metalliteollisuuteen
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Haemme nyt Vaasan alueella toimiville menestyville metallialan asiakasyrityksillemme tuotantotyöntekijöitä monipuolisiin tehtäviin.

Työtehtävät ovat vaihtelevia ja monipuolisia. Pääasiassa haemme koneenkäyttäjiä, kokoonpanijoita, loppukokoonpanijoita, teräsrakenneasentajia ja viimeistelijöitä.

Voit olla kokenut alan ammattilainen tai uusi tekijä alalla. Asenne ja halu kehittyä työntekijänä ovat tärkeimmät ominaisuudet tätä tehtävää haettaessa. Odotamme hakijoilta joko metallialan työkokemusta, alan koulutusta tai harrastuneisuutta metallialaa kohtaan. Toivomme myös, että omaat hyvät tiimityöskentelytaidot ja että pystyt työskentelemään itsenäisesti perehdytysajan jälkeen.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työtehtäviin, kilpailukykyisen palkan sekä innostavan ja kannustavan työporukan. Avustamme asunnon etsimisessä, mikäli olet muuttamassa alueelle kauempaa.

Työsuhde on aluksi määräaikainen ja solmitaan Barona Teollisuus Oy:n kanssa. Myöhemmin on mahdollisuus toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Mikäli kiinnostuit, niin jätäthän hakemuksen ja ajantasaisen CV:si oheisen hakulinkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Rinta-Valkama Baronalta numerosta 050 597 4102 arkisin klo 8-16.