(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä metalliteollisuuteen
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Haemme yhteistyökumppanillemme Espooseen tuotantotyöntekijöitä työskentelemään raudoitteiden valmistuksen parissa. Tarjolla on tehtäviä niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin tekijöille. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta sinulla on erinomaiset mahdollisuudet myös pidempään työsuhteeseen.

Työtehtävät koostuvat raudoitteiden valmistamisesta erilaisia tuotantokoneita käyttäen. Lisäksi työntekijä käyttää siltanosturia ja suorittaa tuotantokoneiden perushuoltoja säännöllisin väliajoin. Tarkempi tehtäväkenttä määräytyy työntekijän kiinnostuksen ja kokemuksen perusteella.

Työskentelet 2-vuorossa, jota tehdään aamuvuorossa viitenä päivänä viikossa klo 6.00-14.00 ja iltavuorossa neljänä päivänä viikossa, maanantai-torstai, klo 14.00-24.00.

Arvostamme korkeaa työmoraalia, hyvää fyysistä kuntoa ja halua sekä kykyä oppia uusia asioita. Sijainnin takia toivomme hakijoilta mahdollisuutta oman auton käyttöön. Aiempi kokemus tai alaa tukeva ammatillinen koulutus ovat eduksi, mutta kaikkiin tehtäviin perehdytetään työsuhteen alussa.

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden kerryttää kokemusta teollisuuden tuotantotehtävistä ja haastaa itseäsi uudessa ympäristössä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja voi mahdollisuuksiesi mukaan alkaa hyvinkin pian.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan tehtävään oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Baronalla Perttu Piispa, perttu.piispa@barona.fi, 050 471 3321.